TRX edzés - F1 fitness terem (Budapest, Zugló) Sparrowbag óra - F1 fitness terem (Budapest, Zugló) Jóga órák - F1 fitness terem (Budapest, Zugló) Sparrowbag óra - F1 fitness terem (Budapest, Zugló)

Híreink!Kedves Vendégeink!


 A TRX órákra  bevezettük a bejelentkezést!  1 héttel előre be tudtok jelentkezni és lemondás szigorúan 8 órával előtte lehetséges csak. Ha nem mondjátok le akkor elveszik az adott alkalmatok.

Bejelentkezni úgy tudsz ha van bérleted vagy ha napijegyet szoktál vásárolni, esetleg Sportkártyával vagy AYMC kártyával rendelkezel, akkor 1000.- letéti díj ellenében tudsz bejelentkezni ha nem szeretnél letéti díjat fizetni abban az esetben érkezési sorrend van.

Bejelentkezés

Online:  http://f1fitness.gerisoft.hu/fitness_view.php
Akkor tudsz online bejelentkezni, ha már a recepción megadtad az e-mail címed és kaptál tőlünk egy kódot.
Telefonon: 1/797-6263, 20/532-6383 vagy személyesen a recepción!

Megértéseteket köszönjük!

Mindenkinek jó edzést kívánunk!

 

 

Szolgáltatásaink


                                     Körmös                                                                      Fodrászat

 

 

 

 

Csákiné Hegedüs Tünde - Az F1 fitness terem szakmai vezetője

Már nagyon régen a fitnesz világában mozgom, voltam már személyi edző, Trx oktató és recepciós is, éppen ezért szerencsésnek érzem magam, hogy most vezetőként megvalósíthatom eddigi tapasztalataimat. Megismertem nagyon sok jó edzőt akiket most magam köré gyűjtöttem, hogy magas színvonalon ki tudjuk elégíteni az igényeket.

Nem csak  a keményen sportolni vágyóknak vannak órák, hanem  a rehabilitáció szakaszában lévők is megtalálják a számukra megfelelő óratípusokat.

Termünk fő profilja a személyi edzés és a  funkcionális jellegű edzés típusok. Egy olyan céltudatosan személyi edzésre kialakított edzőterembe csöppensz nálunk, ahol nincs tömeg, nincs sorban állás a gépekre, sem ellenszenves emberek, vagy bámészkodó tekintetek. Az a célunk, hogy kizárjunk minden zavaró tényezőt, hogy kizárólag a fejlődésre tudj koncentrálni az edzésed során! Csoportos óráknál nem találsz nálunk aerobic órákat csak funkcionális jellegű órákat. A funkcionális edzés nagyon népszerű a mozogni vágyók és a sportolók körében, mert egy nagyon hatékony edzésformáról van szó. A funkcionális edzés a természetes mozgásformákat utánozza, így minden egyes edzés az egész testet megmozgatja. A funkcionális edzéstől izmosabb, erősebb, kitartóbb leszel. Leggyakrabban a saját testünket használjuk ellenállásként, de többféle eszközt is igénybe veszünk, mint például Trx, kettlebell, sparrowbag, stb...

Ha tanácstalan vagy, hogy milyen edzés típus a számodra a legmegfelelőbb, akkor nyugodtan fordulj hozzám a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

F1 fitness - zuglói fitness terem

Az F1 fitness egy professzionális gépekkel felszerelt zuglói fitness terem. Edzőtermünk Zugló szívében, a Thököly út – Hungária krt. kereszteződésénél található. Vendégeink a funkcionális óra típusok mellett a magas színvonalú, Life Fitness Cardio gépeken és Technogym erősítő gépeken edzhetnek. 

 A mozogni vágyók a következő  fitness órákra járhatnak, mint például a  TRX, CrossTraining, Funkcionális köredzés és PowerTraining.

Vendégeink a fitness edzések mellett igénybe vehetik különböző szolgáltatásainkat: szauna, személyi edzés, szolárium,  fodrászat, körmös.

Jó sportolást kíván az
F1fitness csapata

F1 Fitness
Cím: 1145 Bp. (Zugló), Thököly út 105.
GPS: 47° 30' 45.8" N, 19° 6' 2.9" E
Tel.: 06 1 797-6263
       06 20 532 6383
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.f1fitness.hu

Copyright © 2014 Minden jog fenntartva!

Nyitva tartás
Hétfő : 06:30 - 22:00
Kedd : 06:30 - 22:00
Szerda : 06:30 - 22:00
Csütörtök : 06:30 - 22:00
Péntek: 06:30 - 20:30
Szombat: 08:00 - 13:00 
Vasárnap: 16:30 - 19:00

Közösségi oldalaink
F1fitness a twitteren F1fitness a facebookon

Thursday the 2nd. Copyright © 2013 f1finess.hu Minden jog fenntartva! . Joomla 3.0 Template by JoomlaSkins