CrossTraining

 

A CrossTraining egy olyan edzés módszer ,melyben több sportág mozgásanyagát felhasználva a lehető legtöbb kondícionális képességet fejlesztjük egyszerre illetve felváltva. Ezen képességek a következők: erő, gyorsaság, koordináció, állóképesség, hajlékonyság. A különböző mozgásformák mixelésével, igen hatékony edzéshatást tudunk elérni, ezen képességek fejlesztésében. Az edzések jelentős része saját súllyal végzett gyakorlatokból épül fel de emellett kézi súlyzókat, gumikötelet, ugrálókötelet stb. is használunk. Legyen egyszerű köredzés vagy páros gyakorlat, a fejlődés nem marad el! Mivel a tréningek összetettségben, terjedelemben és nehézségben különbözőek, ezért minden ember számára alkalmazható. Szabadidő sportolótól az élsportolóig, mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb edzésmódszert benne.

Funkcionális tréning

 
A funkcionális edzés az egész testet veszi célba. Célja, hogy az egyén állapotától függően minél több izomcsoportot vonjon be a munkába, mindezek mellett erősítse az inakat, így védje az ízületeket. A gyakorlatok javarészt több ízületben hoznak létre mozgást, ezek lehetnek saját súllyal és súllyal végzettek. Cél továbbá az is, hogy az erő fejlesztésével egy ütemben az állóképesség is fejlődjön. A folyamatos motivációt az edzések kiszámíthatatlanságából eredő változatosság és az edzésprotokollok formájában megjelenő új kihívások biztosítják.
A módszer a folyamatos, lassabb fejlődést helyezi előtérbe a gyakorlatok helyes végrehajtásával így elkerülhetőek a sérülések, kimerülések és a motiváció vesztés. A módszer természetesen alkalmas alakformálásra is, mivel az  edzések során az egész testet igénybe vevő összetett gyakorlatok jóval több kalóriát igényelnek, mint az aerobic vagy testépítő gyakorlatok.

HardCore

 

 

A HardCore olyan edzés típus, amely több rendszer elemeit ötvözi magában. Trx, Cross, Kettlebell, Saját testsúly, páros gyakorlatok kerülnek elő az óra során, melyek által igen magas lesz az utólagos zsírégető hatás is, ami kitart akár 24 órán keresztül is. A 60 perces edzés célja, hogy fejlődjön a külalak, csökkenjen a testzsírszázalék, javuljon az erő-állóképesség.

PowerTraining

 Fitness gépeken való edzés.
A fitness gépeken való edzéseknek megvannak a maga veszélyei ha nem megfelelően végzed a gyakorlatokat. Ezért Mi kifejlesztettünk egy óra típust, melyen személyi edző figyel rád és a csoport többi tagjára. Kezdők számára kifejezetten ajánljuk az órát, mert változatos programokkal színesíti az edző az órát és ráadásul itt társaságban próbálhatod ki a futópadot, biciklit stb...
Sokan végeznek olyan gyakorlatokat, mellyel csupán csak egy izom csoportot erősítenek de Mi próbáljuk ezeket más összetettebb mozgássorral kiváltani, hogy több izomcsoport igénybevételével még több kalóriát égessünk el az edzés során.

Spartan

 A Spartan edzés egy funkcionálisan összetett edzésmódszer, melynek alapja az intenzív rövid és állandó változó edzésingerek biztosítása. Rendkívül széles eszközkészlettel zajlik az erő-állóképesség fejlesztés és a robbanékonyság.

 

TRX edzés

 

 

A TRX az amerikai haditengerészet elit csapatától indult útjára, akik minden lehetőséget és pillanatot megragadtak, hogy testük és fittségi állapotuk csúcsformában tartsák.

TRX edzés előnyei:
 - sokoldalú terhelés, egyszerre fejlődik az erő és az állóképesség, 
 - nagy intenzitás, fokozott kalória égetés ,
 - funkcionális tréning, összetett mozgások, sok izom dolgozik egyszerre,
 - erősödnek az izületi szalagok,
 - csökken a testzsír és nő az izom százalék.

 

F1 Fitness
Cím: 1145 Bp. (Zugló), Thököly út 105.
GPS: 47° 30' 45.8" N, 19° 6' 2.9" E

       
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.f1fitness.hu

Copyright © 2014 Minden jog fenntartva!

Nyitva tartás
Hétfő : 07:00 - 21:00
Kedd : 07:00 - 21:00
Szerda : 07:00 - 21:00
Csütörtök : 07:00 - 21:00
Péntek: 07:00 - 21:00
Szombat: 08:00-14:00
Vasárnap: ZÁRVA

Közösségi oldalaink
F1fitness a twitteren F1fitness a facebookon

Friday the 22nd. Copyright © 2013 f1finess.hu Minden jog fenntartva! .