Bokrétás Viktória - gyógytornász

 

 

Órák: BodyArt (Részletes órarend>)

Bemutatkozás

Bokrétás Viktória vagyok, diplomás gyógytornász és természetgyógyász.

Már gyermekkorom óta az életem fontos részét képezi a sport és más mozgásművészetek. A rendszeres úszás edzések mellett felkeltette az érdeklődésemet a balett és a talajtorna. Az úszás abbahagyásával egy űr keletkezett, ekkor csöppentem bele a fitness világába.

17 kezdtem aerobicot, és 18 évesen, a testépítés-fitness szak elvégzése után, személyi edzést tartani. Ezek után még bizonyosabb lettem az utamban, ami a gyógytornász szakra vezetett.

 

Az évek elteltével az emberi testben lakozó belső tartalommal mélyebben kezdtem foglalkozni, hiszen láttam nem csak a betegeim, de vendégeim fejlődését is, amint ezeket a gyakorlatokat is beiktattam a foglalkozásokba. Ekkor ástam magam mélyebben bele a jóga rendszerébe és a keleti filozófia, gyógyítás tanításaiba. Meglátásom szerint a holisztikus látásmód és holisztikus gyógyítás vezet sikerre, úgymond "az arany középút" megtalálása a cél. A BodyArt-ban is megtaláltam ezt az egyensúlyt, mivel a gyakorlatok a jógán alapulnak, de ezt kiegészítve gyógytorna elemekkel és stretchinggel, egységes tréninget alkot, amely kikapcsol és mégis leizzasztva átdolgoz minden izmot és ízületet. 

2008 óta dolgozom gyógytorna ambulancián. Főbb területeim a baleseti- és sport-rehabilitáció mellett az ortopédiai problémák konzervatív és műtét utáni rehabilitációja. A kezeléseket kiegészítve több mint 5 éve használom a japán Kinesiológiai Taping rendszerét, amely a diplomamunkám témájaként is szerepelt a Magyar Ortopéd Társaság Kongresszusán.

Célom nem csak az aktuális testi gyógyulás, hanem lehetőség szerint a vendégeimmel együttműködve egy életmód kialakítása.

Elérhetőségem:
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

F1 Fitness
Cím: 1145 Bp. (Zugló), Thököly út 105.
GPS: 47° 30' 45.8" N, 19° 6' 2.9" E
Tel.: 06 1 797-6263
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Web: www.f1fitness.hu

Copyright © 2012 Minden jog fenntartva!

Nyitva tartás
Hétfő - Péntek: 7:00 - 22:00
Szombat - Vasárnap: 8:00 - 20:00

Közösségi oldalaink
F1fitness a twitteren F1fitness a facebookon

Copyright © 2012 f1finess.hu Minden jog fenntartva!