Bakos Veronika

 

 

Órák: Fanatic Jump, zsírégető step, alakformáló

Bemutatkozás

Bakos Veronika vagyok, aerobik-, Fanatic Jump edző. Már gyermekkoromban megjelentek nálam a mozgás és a zeneimádat kóros tünetei, melyek állandó ugrálás, tornagyakorlatok, szaladgálás és éneklés formájában jelentek meg, melyeket később a tánc, és az operatagozat váltott fel.

Az aerobik sportággal a főiskolai évek alatt ismerkedtem meg, azonnal beleszerettem ebbe a mozgásformába, mely a számomra igazán kedves dolgokat kapcsolja össze.

A budapesti Fitness Akadémia edzőképzésén a legjobb szakemberektől tanulhattam, majd megismerkedtem egy új mozgásformával, a Fanatic Jumppal.

 

A trambulinokon végzett edzés amellett, hogy rendkívüli örömöt tud nyújtani az embernek, játékosan szabadít meg a hétköznapokon felhalmozódó, ránk nehezedő feszültségtől. Rugalmas felületének köszönhetően kifejezetten preventív edzéseszköz, mely hatékonyan fejleszti a kondíciót, és a koordinációt.

Fanatic Jump óráimon mindig a változatosságra törekszem, hiszen ezen az eszközön nemcsak koreografált, hanem erősítő edzések is végezhetők. Kedvenc gyakorlataim a sajáttestsúlyos erő-állóképesség gyakorlatok, melyekből igyekszem minél többet beépíteni óráimba az elmaradhatatlan aerob- és az erőedzésen kívül.

Ha kitűnő kondícióra, kirobbanó erőre vágysz, szeretnél karcsúsodni, mozgáskoordinációdat finomítani, vagy csak bulizni egyet, látogass el óráimra!

Elérhetőségem:
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

F1 Fitness
Cím: 1145 Bp. (Zugló), Thököly út 105.
GPS: 47° 30' 45.8" N, 19° 6' 2.9" E
Tel.: 06 1 797-6263
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Web: www.f1fitness.hu

Copyright © 2012 Minden jog fenntartva!

Nyitva tartás
Hétfő - Péntek: 7:00 - 22:00
Szombat - Vasárnap: 8:00 - 20:00

Közösségi oldalaink
F1fitness a twitteren F1fitness a facebookon

Copyright © 2012 f1finess.hu Minden jog fenntartva!