Incze Miklós - zumba oktató

 

 

Órák: Zumba (Részletes órarend>)

Bemutatkozás

1980-ban születtem Budapesten. Életem legnagyobb részét a mozgás és a tánc teszi ki. Több tánc és mozgásművészeti műfajjal ismerkedtem meg életem során. Versenytáncosként kezdtem táncos pályafutásom, később a mambora és a vonalas salsára specializálódtam.

Jelenleg latin és show táncosként valamint légtornászként tevékenykedek, miközben újfajta tánc és akrobatikus elemek fejlesztésén dolgozok. Életem részévé vált a színpadi tánc, a Cirkusz.

 

Jelenleg a Baross Imre (Állami) Artista-művészképzőn vagyok művész-tanár és koreográfus (Magyar Cirkusz és Varieté). A Magyar Táncművészeti főiskola mellett, volt alkalmam elvégezni a SOTE (Testnevelési Egyetem) egyik tanári szakát, melynek a fő célja az egészséges életmódra való nevelés. Éppen ezért megörültem, amikor találkoztam a zumbával mint a test kondícióban tartására irányuló tánc aerobic műfajjal.

A zumba számomra elég sokoldalú mozgásműfaj, mivel egyszerre fitness és tánc. Magával ragadó latin ritmusok ízvilága mozgásra gerjeszt, miközben testünk minden porcikáját felfűti, amely a hatékony súlycsökkenést és szálkás, vonzó izomzat kialakítását eredményezi, mind ezt felhőtlen szórakoztatás keretében.

F1 Fitness
Cím: 1145 Bp. (Zugló), Thököly út 105.
GPS: 47° 30' 45.8" N, 19° 6' 2.9" E
Tel.: 06 1 797-6263
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Web: www.f1fitness.hu

Copyright © 2012 Minden jog fenntartva!

Nyitva tartás
Hétfő - Péntek: 7:00 - 22:00
Szombat - Vasárnap: 8:00 - 20:00

Közösségi oldalaink
F1fitness a twitteren F1fitness a facebookon

Copyright © 2012 f1finess.hu Minden jog fenntartva!