Tokody Nikoletta

 

 

Órák: Iron Boksz, alak+köredzés, zsírégető, zsákos box köredzés (Részletes órarend>)

Bemutatkozás

1978-ban születtem Budapesten. Gyerekkoromban szülői ráhatással teniszeztem. Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni, mert észrevettem, hogy hatással bírok rájuk. Ezért beiratkoztam a Fitness Akadémiára és elvégeztem az Aerobik oktatói szakot és innen nem volt megállás a hobbyból hivatás lett.

2010-ben elnyertem a Videós aerobik verseny szakmai különdíját. 

 

Lányom születése után olyan túlsúllyal bírtam, melynek köszönhetően megváltozott az életem. Közel száz kilós súlyomból egy év alatt több mint negyven kilót adtam le, és megismertem életem egyik legnagyobb szerelmét: az edzőtermet és az aerobikot.  Túlsúlyomnak köszönhetően megismertem mindazon lelki folyamatokat, melyekkel a "nem tökéletes alakkal bíró emberek" mindennap szembesülnek, valamint megértettem mindazon gátakat, melyek akadályozzák őket álmaik elérésében.

Szeretném, ha másoknak nem csak az egészségesebb életmódot, a sport szeretetét adhatnám át, de boldogabbá és magabiztosabbá is tehetném őket.  Az óráimat a dinamizmus, jó hangulat jellemzi, sőt "csapatépítő" programokat, táborokat is szoktam nekik szervezni, ezáltal baráti kapcsolatok jönnek létre.

Várok mindenkit sok szeretettel az óráimon!

Végzettségeim:
- Aerobik sportedző 
- Hot Iron oktató
- Iron box 
- Strike zone
- Pilates
- Port de Bras
- Milo heavy box
- Személyi edző
- Body Skills oktató

Elérhetőség:
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

F1 Fitness
Cím: 1145 Bp. (Zugló), Thököly út 105.
GPS: 47° 30' 45.8" N, 19° 6' 2.9" E
Tel.: 06 1 797-6263
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Web: www.f1fitness.hu

Copyright © 2012 Minden jog fenntartva!

Nyitva tartás
Hétfő - Péntek: 7:00 - 22:00
Szombat - Vasárnap: 8:00 - 20:00

Közösségi oldalaink
F1fitness a twitteren F1fitness a facebookon

Copyright © 2012 f1finess.hu Minden jog fenntartva!