Bikics Sándor

Bemutatkozás:

A Fitness Akadémián végeztem mint Fitness Instruktor. Több mint 30 év sport tapasztalattal rendelkezem. A küzdősportokban szerzett tapasztalataimat is felhasználom a funkcionális edzések során. Az óráimat azoknak ajánlom akik szeretnének a minden napi életben is jól használható izomzatot és kondíciót.

Mottóm:

  • KITARTÁS
  • ELSZÁNTSÁG
  • HIT
  • GYŐZELEM

Elérhetőségem:

Telefon: +3670/ 365 1169

Czingler Krisztián - Személyi edző

 

 

Órák:  PowerTraining, Személyi edzés (Részletes órarend>)

Bemutatkozás

Több mint húsz éve mozgok az edzőtermek világában. Rengeteg mindent a saját bőrömön tapasztaltam, próbáltam. Életem elengedhetetlen része a sport mely sok mindenre megtanított, leginkább harcolni, küzdeni és arra, hogy sok minden fejben dől el.
 

Az IWI és a Fitness Akadémia iskoláiban végeztem Testépítés-Fitness oktató,  Sport-Rehabilitácós és korrekciós képzést. Életemben kiemelt szerepet kapott a Testépítés-Fitness  szakág, több extrém sport űzése mellett. Mint minden lelkiismeretes edző rendszeresen képzem magam és tágítom a határaimat, elkötelezett vagyok a funkcionális és erőnléti edzések irányában is.

Bővebben: Czingler Krisztián - Személyi edző

Gubacsiné Lente Lilla

 

 Bemutatkozás:

 A Testnevelési Egyetemen végeztem, Testnevelő - Gyógytestnevelő - Egészségfejlesztő tanár szakon. Több mint 8 évig foglalkoztam Zumba oktatással, 6 éve vagyok Aerobik edző és 5 éve Személyi edző. Hétvégenként OKJ-s Csoportos Fitness Instruktor képzést vezetek, melynek célja, hogy minél több jó szakember kerüljön ki a piacra. Mindemellett úgy gondolom, hogy tanulni, fejlődni sosem késő, ezért nem rég Mummy Tummy Trainer lettem, amely a szülés utáni regenerációra és a szétnyílt hasizomra specializálódva segít a kismamáknak visszanyerni régi formájukat. A Személyi edzéseken a célom, hogy minél jobban megismerjem a vendégeimet és ezáltal egy olyan edzésprogramot állítsak nekik össze, ami teljesen az adott egyénre van formálva. Táplálkozási tanácsokkal, személyes beszélgetésekkel, rendszeres mérésekkel próbálom formálni a testüket, lelküket és megtartani a lelkesedésüket. Ha felkeltettem az érdeklődésedet keress bizalommal!



Elérhetőségem:

Telefon: +3620/9535268
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
facebook: Lil'Fitt

 

 

Gyurom Natália

 

 

Bemutatkozás:

Gyerekkorom óta sportolok. Verseny szinten táncoltam, szertornáztam, versenyaerobicoztam. Megtanultam küzdeni, kitartani. Mindíg az életem része volt a sport és ezután is az lesz. Jelenleg a Testnevelési Egyetemen tanulok és itt megismertem azt, hogy ép testben ép lélek a legfontosabb. Számomra ez a kettő jelenti az egészséges életmódot.

Bővebben: Gyurom Natália

Hazadi Judit Nóra

Bemutatkozás: 

Az AFPA Europe Wellness Academy-n szereztem meg a diplomámat személyi edzőként. Emellett a Bene Máté lumbális gerinc tanfolyamon vettem részt. Gerincjóga oktató, életmód tanácsadó, személyi edző vagyok.

Az életemnek nagymértékben része a wellness-fitness. Tapasztalom az egészséges életmód remek előnyeit, ezért szeretném, ha a tudásommal, ösztönzésemmel segíteni tudnék mindenkinek, aki szeretne változtatni az életmódján, akinek vannak céljaik, viszont nem tudják, hogy hogyan kezdjenek hozzá, illetve tévhitekben élnek, mint pl. az a rengeteg káros, divatos diéta stb.


 

 

Bővebben: Hazadi Judit Nóra

Krenkó Norbert

 

 

 

Bemutatkozás:

 A sport és az egészséges életmód elkötelezett híve vagyok. Fontos számomra, hogy azt csinálhatom az életemben ami a számomra a legnagyobb örömet jelenti, ami nem más, mint a sport. A személyes tapasztalataimmal és megszerzett tudásommal - amit folyamatosan bővítek - azért vagyok, hogy segítséget nyújtsak azoknak, akik elhatározták magukat, hogy életmódot váltanak és kitörnek a rendszertelen és mozgásszegény életmódjukból.

Ha készen állsz az elkötelezettségre, hogy megvalósítsd a céljaidat, akkor keress fel bátran, leszek a személyi edződ!
Szakszerű útmutatásokkal, személyre szabott edzéstervvel, hasznos tanácsokkal, étrenddel és erős motivációval támogatlak utadon, hogy együtt elérjük a kívánt célodat!

Elérhetőségem:

Telefon: +36 70/422 9429

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Madaras Attila Gergely

Bemutatkozás:  Gyerekkorom óta sportolok, mindig is nagyon fontos volt számomra, hogy mozogjak és fejlődjek. Több mozgásformát is kipróbáltam, többek között a kosárlabdát, a thai boxot és a karatét is, majd 2009-ben ismerkedtem meg edzőtermi és saját testsúlyos edzéssel. Azóta ez az edzésforma és a hozzá szorosan kapcsolódó életmód foglalkoztat és az évek alatt pedig rájöttem, hogy szeretném átadni a tudásomat, hogy segíthessek azoknak, akik szeretnének tenni az egészségükért. A gimnázium után építészmérnöknek tanultam de másfél év után rájöttem, hogy nem nekem való a sok üléssel járó mérnöki élet.  Ekkor iratkoztam be a Fitness Company profi edzői tanfolyamára, amit sikeres eredménnyel zártam. A záróvizsgám után igyekeztem tovább fejleszteni magam ezen a területen és így jutottam el a Rehabilitációs Mester edzői tanfolyamra, amit kiváló minősítéssel végeztem el.

 

 

Elérhetőségeim:

Telefon: +36 70/ 230 9360

Email.: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
web:    www.matraining.hu

 

Mányai Dávid

 

 


Bemutatkozás:

A sportot atlétaként kezdtem el, ahol hármasugróként versenyeztem 14 éven keresztül. Az élsport szépségei mellett azonban a sérülések is utolértek. Emiatt a funkcionális edzések felé kezdtem el orientálódni, amik számomra egy új lendületet adtak a sportolásomban és a szemléletemben. Itt megtanultam, hogy hogyan lehet egészségesnek és sérülésektől mentesnek maradni intenzív terhelések mellett és hogy van sportélet az élsport után is.

Bővebben: Mányai Dávid

Mladoniczki Anita

 

 

 

Bemutatkozás

Edzőként azt a célt tűztem ki maga elé, hogy a legjobb tudásom szerint segítsek  leküzdeni modern korunk pestisét: a mozgásszegény életmódot és annak súlyos következményeit.
Már egyre fiatalabb korosztályt fenyeget a krónikus elhízás, szív és érrendszeri megbetegedések, mozgásszervi panaszok, anyagcsere problémák és eddig vesztésre állunk a harcban. Az általam alkalmazott edzésmódszer segítségével a vendég megtanulja a legalapvetőbb mozgásmintákat, miközben az egyéb képességei is komplexen fejlődnek.

Bővebben: Mladoniczki Anita

Ondrék Zsanett

 

Bemutatkozás

"Saját magad legjobb kiadása legyél"-Ez a mottóm és vendégeimet is, erre  buzdítom. Ne másokat kövess, ne másokra akarj hasonlítani, vagy másoknál jobb lenni, a legnagyobb versenyt úgyis magaddal futod. Nem fogok fitneszversenyzői diétát követelni, sem sportolói teljesítmény, de elvárom, hogy a Tőled telhető legtöbbet tedd magadért a saját céljaidhoz és képességeidhez mérten minden nap. Lépjük át együtt a határaidat! 2009-ben diplomáztam a Testnevelési Egyetemen, majd az IWI-nél Fitness és testépítő edzői képesítést  szereztem. Azóta is fontos része az életemnek az önképzés. Elvégeztem a G-flex trainert, Funkcionális edzőit, Gerincedzőit, Erőnléti Trainert, illetve ismerkedtem a kinesio tappel is. Másfél évig jelnyelvet tanultam, így alap szintű jelnyelvi tudással szívesen várom a nagyothalló illetve siket sportolni vágyók jelentkezését is.


Elérhetőségem:

Telefon: +3630/907 0857
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Facebook: ondrekzsanettszemelyiedzo

 

Szilágyi Péter

 

 

Bemutatkozás: 

Mindent a mozgás öröme és szeretete miatt kezdtem el, hisz az maga az élet. 2011 óta tartok személyi edzéseket. Gyermekkoromban rengeteget mozogtam, a sport mindig is központi szerepet játszott az életemben. 6 évig versenyszerűen cselgáncsoztam és mindig is kedvenceim közé tartoztak a különböző labdás játékok, illetve a konditermi edzés. A konditermi edzésen túl, megismerkedtem a funkcionális edzéssel és az ehhez tartozó eszközökkel és elsajátítottam a szakszerű és biztonságos használatukat. 

Bővebben: Szilágyi Péter

Szilvássy Vivien

 

 


Bemutatkozás:
Mindenem a sport, ami már gyerekkorom óta szerves része az életemnek. Jazzbalettoztam, fociztam, kerékpároztam, aerobicoztam, majd elkezdett vonzani a funkcionális vonal, valamint a gépek és a súlyok. Mivel minden szabadidőmet az edzés töltötte ki, úgy döntöttem, elvégzem a Testépítés- Fitness Sportoktató képzést, majd folytattam  a Személyi edző és a Bodyrope edzői képesítések megszerzésével. Ezt követően feladtam eddigi életemet, és mindent a sportra tettem fel, hogy hivatásként is végre azzal foglalkozhassak, amit igazán szeretek.

Bővebben: Szilvássy Vivien

Tóth Gábor

  

 

Bemutatkozás


2007 óta dolgozom edzőként. Kerékpár versenyzőket és futókat készítek fel hosszú távú versenyekre. Emellett a Dreamfitt vezetőjeként egy saját fejlesztésű, 12 szintes rendszer keretein belül edzünk tanítványaimmal. Ez a rendszer a Credo, melyben a mobilitás, erőfejlesztés, erő-állóképesség fejlesztés és asszimetrikus terhelések segítségével haladunk lépésről lépésre egy egészségesebb élet felé. A cél a jó erőnlét és állóképesség, egy jól funkcionáló test és egy hosszú és egészséges élet érdekében.

Bővebben: Tóth Gábor

F1 Fitness
Cím: 1145 Bp. (Zugló), Thököly út 105.
GPS: 47° 30' 45.8" N, 19° 6' 2.9" E
Tel.: 06 1 797-6263
       
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.f1fitness.hu

Copyright © 2014 Minden jog fenntartva!

Nyitva tartás
Hétfő : 06:00 - 22:00
Kedd : 06:00 - 22:00
Szerda : 06:00 - 22:00
Csütörtök : 06:00 - 22:00
Péntek: 06:00 - 20:00
Szombat: 08:00 - 13:00 
Vasárnap: ZÁRVA

Közösségi oldalaink
F1fitness a twitteren F1fitness a facebookon

Thursday the 20th. Copyright © 2013 f1finess.hu Minden jog fenntartva! .