Kiss Erika Dóra

 

 

 

Bemutatkozás

Kiss Erika Dóra vagyok. Civilszakmámat tekintve közgazdász vagyok, 8 éven át ebben is tevékenykedtem. Az inaktív gyerekkor után, a sportnak köszönhetően baráti kapcsolatba kerültem egyik edzőmmel. Valójában ő indított el a fitnesz pályán. Irodai munkámat feladva, most már főállású edzőként dolgozom.

Saját magamon is megtapasztalhattam milyen hatása van a mozgásszegény életmódnak, ezért célomnak tekintem, hogy minél több embernek megtanítsam, sporttal szinte bármit el lehet érni. Gyógyír a testi, lelki problémákra, betegségekre, így nincs más tenni valónk, csak mozogni, mozogni, mozogni.

 

Nagyon fontos számomra, hogy minden órámat úgy építsem fel, hogy abban a gerinc szempontjából fontos izmok megmozgatása, valamint a gerinc és az ízületek védelme elsőszámú helyet kapjon. A prevenció nem jelent könnyű gyakorlatokat. A hatékonyságot is szem előtt tartva én ezeket a mozgásformákat részesítem előnyben. Óráimon tehát a sokszor, ok nélkül „elfeledett” hátizmokat biztos, hogy alaposan megdolgoztatjuk a teljes test alapos átmozgatás mellett. Az órám rendszeres látogatása esetén az esztétikus külső mellett elfelejtheted a hát és derékfájást is.

Mottóm: „Sosem késő elkezdeni!”

Végzettségeim:
- Aerobic edző, Fitness Company
- Bailar Aerobik oktató, Fitness Company
- Personal Trainer (személyi edző), Fitness Company
- Gerinctréner - Almásy Csilla Gerinckoncepció
- Dinamikus jógaoktató – Almásy Csilla Gerinckoncepció
- TRX instructor
- Kiscsoportos Funkcionális Tréner

Elérhetőségem:
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Tel: 20/231-2104

F1 Fitness
Cím: 1145 Bp. (Zugló), Thököly út 105.
GPS: 47° 30' 45.8" N, 19° 6' 2.9" E
Tel.: 06 1 797-6263
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Web: www.f1fitness.hu

Copyright © 2012 Minden jog fenntartva!

Nyitva tartás
Hétfő - Péntek: 7:00 - 22:00
Szombat - Vasárnap: 8:00 - 20:00

Közösségi oldalaink
F1fitness a twitteren F1fitness a facebookon

Copyright © 2012 f1finess.hu Minden jog fenntartva!