Híreink!

 Kedves Vendégeink!

 

Nagy örömmel látjuk, hogy egyre többen jártok hozzánk és egyre több órát kipróbáltok. Jó látni, ahogy egyre jobban telnek meg az órák ez azt jelenti számunkra, hogy elégedettek vagytok szolgáltatásainkkal. Tegnap sajnos el kellett küldenünk 3 embert mert nem fért be a TRX órára, ezért bevezetjük a bejelentkezést a 17:30-19:30-ig kezdődő TRX órákra. 1 héttel előre be tudtok jelentkezni és lemondás szigorúan 12 órával előtte lehetséges csak. Ha nem mondjátok le akkor elveszik az adott alkalmatok :(

Bejelentkezni úgy tudsz ha van bérleted vagy ha napijegyet szoktál vásárolni, esetleg Sportkártyával vagy AYMC kártyával rendelkezel, akkor 1000.- letéti díj ellenében tudsz bejelentkezni ha nem szeretnél letéti díjat fizetni abban az esetben érkezési sorrend van.

Bejelentkezés telefonon 1/797-6263 vagy személyesen a recepción!

Megértéseteket köszönjük!

Mindenkinek jó edzést kívánunk!

 

Szenzációs Akció Személyi edzőinknél!

Ha 1 hónapra előre kifizeted személyi edzéseid akkor 42000.- helyett csak 25000.- ba kerül 12 alkalom edzésed!Cserébe viszont előre le kell egyeztetned az alkalmakat és nem hiányozhatsz egyik edzésről sem mert akkor elveszik az aznapi alkalmad!Ez viszont ösztönzés neked, hogy mindig el gyere az edzésre és így biztosítva van a fejlődésed mert itt biztos, hogy jó kezekben vagy!

Az ár csak a személyi edzést foglalja magába a terembe való belépést külön kell fizetni!

Várunk egy jó csapattal,hogy együtt érjük el a kitűzött célod!

 

 

 

        

 

 

F1 fitness - zuglói fitness terem

Az F1 fitness egy professzionális gépekkel felszerelt zuglói fitness terem. Edzőtermünk Zugló szívében, a Thököly út – Hungária krt. kereszteződésénél található. Vendégeink a funkcionális és az aerobic teremben a magas színvonalú, Life Fitness által forgalmazott Synrgy360-on edzhetnek.

Az aerobicra vágyók a 170 m2-es, jól szellőző, megfelelően légkondicionált és nagyon világos aerobic termünket tudják igénybe venni. A mozogni vágyók olyan aerobic és fitness órákra járhatnak, mint például a Zumba, TRX, Sparrowbag, zsírégető, alakformáló edzés, Hot Iron, Jóga, Pilates, gyerektorna és különböző aerobik órák.

Vendégeink az aerobic és a fitness edzések mellett igénybe vehetik különböző szolgáltatásainkat: szauna, masszázs, személyi edzés, manikűr, pedikűr vagy műköröm.

Jó sportolást kívánunk!
F1 fitness csapata

Hegedüs Tünde - Az F1 fitness terem szakmai vezetője

F1 fitness szakmai vezetőjeMár nagyon régen a fitness világában mozgom, voltam már személyi edző, aerobic oktató és recepciós is éppen ezért szerencsésnek érzem magam, hogy most vezetőként megvalósíthatom eddigi tapasztalataimat. Megismertem nagyon sok jó edzőt akiket most magam köré gyűjtöttem, hogy magas színvonalon ki tudjuk elégíteni az igényeket.

A csoportos órákat próbáltam kiszínesíteni új óratípusokkal, mert szerintem fontos a változatosság de természetesen lesznek a régi jól bevált aerobic órákból is bőven. Nem csak a felnőtteknek és a keményen sportolni vágyóknak vannak órák, hanem a gyerekek, idősek és a rehabilitáció szakaszában lévők is megtalálják a számukra megfelelő óratípusokat.

Egy új edzés típus felé veszi az irányt a termünk ez a funkcionális edzés. Ez az edzés típus kezd egyre népszerűbbé válni a mozogni vágyók és a sportolók körében, mert egy nagyon hatékony edzésformáról van szó. A funkcionális edzés a természetes mozgásformákat utánozza, így minden egyes edzés az egész testet megmozgatja. A funkcionális edzéstől izmosabb, erősebb, kitartóbb leszel. Leggyakrabban a saját testünket használjuk ellenállásként, de többféle eszközt is igénybe vehetünk, mint például Trx, kettlebell, sandbag, sparrowbag, stb és legfőképpen a Synrgy360, mely termünkben elsőként lesz megtalálható és több állomás lesz rajta melyen egy edzésen belül rendszerezve ki lehet próbálni az összes funkcionális eszközt.

Ha tanácstalan vagy, hogy milyen edzés típus a számodra a legmegfelelőbb, akkor nyugodtan fordulj hozzám a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

F1 Fitness
Cím: 1145 Bp. (Zugló), Thököly út 105.
GPS: 47° 30' 45.8" N, 19° 6' 2.9" E
Tel.: 06 1 797-6263
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
Web: www.f1fitness.hu

Copyright © 2012 Minden jog fenntartva!

Nyitva tartás
Hétfő - Péntek: 7:00 - 22:00
Szombat - Vasárnap: 8:00 - 20:00

Közösségi oldalaink
F1fitness a twitteren F1fitness a facebookon

Copyright © 2012 f1finess.hu Minden jog fenntartva!