Bikics Sándor

 

 

Bemutatkozás:

A Fitness Akadémián végeztem mint Fitness Instruktor. Több mint 30 év sport tapasztalattal rendelkezem. A küzdősportokban szerzett tapasztalataimat is felhasználom a funkcionális edzések során. Az óráimat azoknak ajánlom akik szeretnének a minden napi életben is jól használható izomzatot és kondíciót.

 

Bővebben: Bikics Sándor

Bruckner Tamás

 

 

Bemutatkozás:

A sport egészen kisgyermekkorom óta az életem része. Sportoló családban nőttem fel. Úsztam, eveztem, futsalloztam, majd a Tf-en szertornáztam. 6 éve dolgozom edzőként.  Úgy gondolom, sport nélkül az ember élete sokkal szegényebb. A sport a testet és a lelket is feltölti.

 

Bővebben: Bruckner Tamás

Gyurom Natália

 

 

Bemutatkozás:

Gyerekkorom óta sportolok. Verseny szinten táncoltam, szertornáztam, versenyaerobicoztam. Megtanultam küzdeni, kitartani. Mindíg az életem része volt a sport és ezután is az lesz. Jelenleg a Testnevelési Egyetemen tanulok és itt megismertem azt, hogy ép testben ép lélek a legfontosabb. Számomra ez a kettő jelenti az egészséges életmódot.

Bővebben: Gyurom Natália

Hazadi Judit Nóra

 

 

Bemutatkozás:

Az AFPA Europe Wellness Academy-n szereztem meg a diplomámat személyi edzőként. Emellett a Bene Máté lumbális gerinc tanfolyamon vettem részt. Gerincjóga oktató, életmód tanácsadó, személyi edző vagyok.

Az életemnek nagymértékben része a wellness-fitness. Tapasztalom az egészséges életmód remek előnyeit, ezért szeretném, ha a tudásommal, ösztönzésemmel segíteni tudnék mindenkinek, aki szeretne változtatni az életmódján, akinek vannak céljaik, viszont nem tudják, hogy hogyan kezdjenek hozzá, illetve tévhitekben élnek, mint pl. az a rengeteg káros, divatos diéta stb.

 

Bővebben: Hazadi Judit Nóra

Klink Vanessza

 

 

Bemutatkozás:

Az emberi test a természet csodás teremtménye, s egészségünk érdeke, hogy adottságainknak megfelelően a legtöbbet hozzuk ki belőle. Fontos, hogy ennek a finoman összehangolt rendszernek az egyensúlyát megóvjuk. Az általam tartott edzések legfontosabb ismérvei: precizitás, odafigyelés, jókedv, személyes kapcsolat, hatékonyság és változatosság.
Várom 
szeretettel azokat a vendégeket, akik testük külalakján vagy egészségügyi állapotukon szeretnének javítani, így bármilyen ízületi problémával (gerinc, váll, könyök, térd stb.), vagy más, mozgással orvosolható betegséggel küzdő egyéneket. Azokat is, akik előszeretettel vesznek részt olyan edzéseken, amelyeken a saját fizikai teljesítőképességük határait feszegetik.

Bővebben: Klink Vanessza

Krenkó Norbert

 

 

Bemutatkozás:

A sport és az egészséges életmód elkötelezett híve vagyok. Fontos számomra, hogy azt csinálhatom az életemben ami a számomra a legnagyobb örömet jelenti, ami nem más, mint a sport. A személyes tapasztalataimmal és megszerzett tudásommal - amit folyamatosan bővítek - azért vagyok, hogy segítséget nyújtsak azoknak, akik elhatározták magukat, hogy életmódot váltanak és kitörnek a rendszertelen és mozgásszegény életmódjukból.

 

Bővebben: Krenkó Norbert

Mladoniczki Anita

 

 

Bemutatkozás:

Edzőként azt a célt tűztem ki maga elé, hogy a legjobb tudásom szerint segítsek  leküzdeni modern korunk pestisét: a mozgásszegény életmódot és annak súlyos következményeit.

Már egyre fiatalabb korosztályt fenyeget a krónikus elhízás, szív és érrendszeri megbetegedések, mozgásszervi panaszok, anyagcsere problémák és eddig vesztésre állunk a harcban. Az általam alkalmazott edzésmódszer segítségével a vendég megtanulja a legalapvetőbb mozgásmintákat, miközben az egyéb képességei is komplexen fejlődnek.

 

Bővebben: Mladoniczki Anita

Ondrék Zsanett

 

 

Bemutatkozás:

"Saját magad legjobb kiadása legyél"-Ez a mottóm és vendégeimet is, erre  buzdítom. Ne másokat kövess, ne másokra akarj hasonlítani, vagy másoknál jobb lenni, a legnagyobb versenyt úgyis magaddal futod. Nem fogok fitneszversenyzői diétát követelni, sem sportolói teljesítmény, de elvárom, hogy a Tőled telhető legtöbbet tedd magadért a saját céljaidhoz és képességeidhez mérten minden nap.  

 

Bővebben: Ondrék Zsanett

Szilvássy Vivien

 

 

Bemutatkozás:

Mindenem a sport, ami már gyerekkorom óta szerves része az életemnek. Jazzbalettoztam, fociztam, kerékpároztam, aerobicoztam, majd elkezdett vonzani a funkcionális vonal, valamint a gépek és a súlyok. Mivel minden szabadidőmet az edzés töltötte ki, úgy döntöttem, elvégzem a Testépítés- Fitness Sportoktató képzést, majd folytattam  a Személyi edző és a Bodyrope edzői képesítések megszerzésével. Ezt követően feladtam eddigi életemet, és mindent a sportra tettem fel, hogy hivatásként is végre azzal foglalkozhassak, amit igazán szeretek.

 

Bővebben: Szilvássy Vivien

Tóth Gábor

 

 

Bemutatkozás:

2007 óta dolgozom edzőként. Kerékpár versenyzőket és futókat készítek fel hosszú távú versenyekre. Emellett a Dreamfitt vezetőjeként egy saját fejlesztésű, 12 szintes rendszer keretein belül edzünk tanítványaimmal. Ez a rendszer a Credo, melyben a mobilitás, erőfejlesztés, erő-állóképesség fejlesztés és asszimetrikus terhelések segítségével haladunk lépésről lépésre egy egészségesebb élet felé. A cél a jó erőnlét és állóképesség, egy jól funkcionáló test és egy hosszú és egészséges élet érdekében.

 

Bővebben: Tóth Gábor

F1 Fitness
Cím: 1145 Bp. (Zugló), Thököly út 105.
GPS: 47° 30' 45.8" N, 19° 6' 2.9" E

       
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.f1fitness.hu

Copyright © 2014 Minden jog fenntartva!

Nyitva tartás
Hétfő : 07:00 - 21:00
Kedd : 07:00 - 21:00
Szerda : 07:00 - 21:00
Csütörtök : 07:00 - 21:00
Péntek: 07:00 - 21:00
Szombat: 08:00-14:00
Vasárnap: ZÁRVA

Közösségi oldalaink
F1fitness a twitteren F1fitness a facebookon

Saturday the 6th. Copyright © 2013 f1finess.hu Minden jog fenntartva! .